(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme kuljetussuunnittelijaa VR Transpoint rautatielogistiikan suunnittelu- ja ohjausyksikköön.

Kuljetussuunnittelijana vastaat teollisuuden logistiikan kuljetussuunnitelmien laadinnasta ja kehittämisestä yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on varmistaa asiakkaan kuljetustarpeiden toteutuminen kustannustehokkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä sovittujen tavoitteiden saavuttaminen. Teet yhteistyötä eri resurssilajien suunnittelijoiden kanssa oman vastuualueesi kuljetusten osalta vastaten kokonaistehokkuudesta. Toimipaikkasi on Helsinki, mutta tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa.

Odotamme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus logistiikan suunnittelutehtävistä. Katsomme eduksesi soveltuvan tutkinnon esim. ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinnon. Olet analyyttinen ja oma-aloitteinen. Viet tehtäviäsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Olet kehittämishakuinen, löydät nopeasti oleelliset asiat monimutkaisista kokonaisuuksista, hahmotat ratkaisujen taloudelliset vaikutukset sekä uskallat tehdä itsenäisiä johtopäätöksiä. Omaat laaja-alaista näkemystä, mutta viihdyt myös operatiivisten haasteiden kehittämisen parissa.

Erinomaiset sosiaaliset taidot, kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä kyky ymmärtää eri ihmisiä läpi organisaatiohierarkian ovat edellytyksiä tehtävän onnistuneelle hoitamiselle. Rautatiejärjestelmän aikaisempaa teknistä ymmärrystä tärkeämpää on teollisuuden logistiikan suunnittelu- ja toimintamallien tunteminen. Kokemus myös muiden kuljetusmuotojen (esim. maantieliikenne) suunnittelusta tai kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän teollisuuden logistiikan ytimessä. Muuttuva liiketoimintaympäristö, teollisuuden rakennemuutos ja uusiutuva tietojärjestelmäkenttä tuovat oman lisämausteensa tehtävän haasteellisuuteen. Tehtävässä pääsee pureutumaan sekä operatiivisen tason kuljetusjärjestelmän suorituskykyyn että sen kehittämiseen suuremmassa mittakaavassa koko Suomen rataverkolla.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuudet työskennellä eri toimijoiden kanssa asiakkaista aina operatiiviseen tuotantoon saakka. Lisäksi divisioonan ainutlaatuinen yhdistelmä rautatie- ja maantielogistiikkaa mahdollistaa koko toimialan kehittämisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetussuunnittelun päällikkö Antti Kylkilahti, ma 21.5., ti 22.5., sekä to 24.5. ja pe 25.5. klo 15-16, puh. 040 8621 208 tai sähköpostitse antti.kylkilahti@vrtranspoint.fi   
  
Jätäthän hakemuksesi 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.