(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija
Fenno Road Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme KULJETUSSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Vuosaaren terminaaliimme.

 

Tehtävässäsi osallistut päivittäisen nouto- ja jakeluliikenteen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä olet yhteyksissä alueliikennöitsijöihimme maakuntiin suuntautuvien runkokuljetusten osalta. Merkittävä osa työtäsi on puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja kuljetustilausten hallinnointia toiminnanohjausjärjestelmässä. Työaikasi on arkisin pääsääntöisesti normaalityöajan puitteissa.

Sinulla on vahva kokemus kuljetusalan tehtävistä ja tunnet hyvin kuljettamiseen liittyvät toiminnot. Olet tunnollinen ja positiivinen ongelmanratkaisija ja sinulta löytyy aitoa innostusta kuljetusliiketoimintaa kohtaan. Tiimipelaajana omaat hyvät yhteistyötaidot ja kommunikoit asiakkaiden kanssa luontevasti kiireenkin keskellä niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavan ja menestyksekkään Fennoroad-kuljetusketjun palveluksessa.

Hae heti, sillä pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteeseen hr@fennoroad.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Sipilä puh. 0400 616617 seuraavina aikoina 13.4 klo 13.00–15.00 ja 19.4 klo 13.00-15.00

Hakuaika päättyy 24.4.2018