Kuljetussuunnittelija sekä kuljetusalan ammattilainen Scandic Transille Vaasaan
Oy Scandic Trans Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Oletko sinä seuraava Johnny?

Haemme kuljetussuunnittelijaa sekä kuljetusalan ammattilaista hallinnollisiin tehtäviin Scandic Transille osaksi ammattitaitoista kuljetusalan työporukkaa! Scandic Trans on pohjoiseurooppalainen kuljetusyhtiö, joka on hoitanut kansainvälisiä maantiekuljetuksia Skandinaviassa ja Euroopassa yli 30 vuoden ajan turvallisesti, täsmällisesti ja luotettavasti

Kuljetussuunnittelijana työskentelet pääasiassa Ruotsin tuontikuljetusten ajojärjestelyssä. Tärkein työtehtäväsi on kommunikoida asiakkaiden kanssa sekä toimia kuljettajien esimiehenä. Tehtävässä loistaa tiimipelaaja, jolla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kuljetussuunnittelijoilla on työssään tukena tiimi, joten kokonaisuuksien hallinta ja delegointitaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Kuljetussuunnittelijan työ on monipuolista ja hektistä, joten hyvä paineen- ja stressinsietokyky, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja ratkaisukeskeisyys ovat hakijalta vaadittavia ominaisuuksia. Työaika on joustavasti arkisin kello 08-16, mutta työhön sisältyy myös päivystystyötä, joka jakaantuu kuljetussuunnittelijoiden kesken.

Haemme Scandic Transille myös kuljetusalan ammattilaista, jonka työnkuvaan kuuluu hallinnollisia tehtäviä kuten tilausten käsittelyä, laivapaikkojen buukkausta sekä sähköisesti tapahtuvaa avisointia. Etsimme henkilöä jolla olisi mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta kuljetusalalta ja jonka IT osaaminen on vahvalla tasolla. Työkielenä tässä tehtävässä käytät niin suomea, ruotsia kuin englantia, joten sinulla tulee olla näistä sujuva suullinen ja kirjallinen taito.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus solmitaan Scandic Transin ja työntekijän välillä. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Tehtävässä noudatetaan huolinta-alan työehtosopimusta. Hae heti, sillä työt alkaat mahdollisimman pian, viimeistään lokakuun alussa!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 08-16 välillä henkilöstökonsultti Matilda Vähäkangas, matilda.vahakangas@barona.fi, +358 45 7881 5373 ja aluepäällikkö Antti Flander, antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495600
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (matilda.vahakangas (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358 45 7881 5373
  • Sijainti: Mustasaari, Vaasa