(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija Oyj Ahola Transport Abp:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Perheyritys Oyj Ahola Transport Abp on logistiikkakonserni, joka on toimittanut kuljetuspalveluja jo kuudenkymmenen vuoden ajan. Pääasiassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja CEE-maissa (Puola, Tšekki ja Slovakia) toimivan yhtiön vuosiliikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Toiminta on alusta lähtien suunnattu asiakkaiden todelliset kuljetus- ja logistiikkatarpeet huomioivaan palvelutuotantoon. Ensisijainen kilpailuetumme muodostuu Online-konseptimme avulla toteutettavista asiakaskeskeisistä logistiikkaratkaisuista. Tarjoamme myös projekti- ja erikoiskuljetuksia, mikä osaltaan vahvistaa asemaamme.

Haemme Oyj Ahola Transport Abp:n palvelukseen Kokkolaan kahta

KULJETUSSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu kuljetusten ohjaaminen ja olla päivittäin yhteydessä kuljettajiimme ja asiakkaisiimme. Kuljetusten suunnittelija tekee logistiikkareittejä ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme tavarat voidaan kuljettaa tehokkaasti lähettäjältä vastaanottajalle. Asiakkaamme ovat pääasiassa teollisuutta ja kauppaa. Työ on vauhdikasta ja nopeatempoista.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Viestintävirran hallintaa ja logistiikan ja kuljetuksen ymmärtäminen on tärkeää. Meille hyvä paineensietokyky on tärkeä, olet omistautunut työllesi ja sinulla on kyky johtaa omaa työtä eteenpäin. Nautit työskentelystä ryhmissä ja osaat suunnitella ja organisoida omaa työtäsi hyvin. Olet päättäväinen ja innokas saavuttamaan asetetut tavoitteet. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet joustava, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Katsomme eduksi muun kielitaidon.

Tarjoamme: 

• mielekkään ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä
• vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
• hyvät mahdollisuudet kehittyä logistiikan ammattilaiseksi
• organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai henkilöstökonsultti Amanda Rytioja 044 272 6531. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!