(Poistunut julkaisusta)

Kuljetussuunnittelija, kesätyö
Oy Essity Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
 

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia tehtaan valmistamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo / Emilia / Nessu ja Tork. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

 

Haemme Essityn Nokian pehmopaperitehtaalle kuljetussuunnittelijaa kesätöihin.

Tehtäviin kuuluu

Työtehtäviin kuuluu kansainvälisten kuljetusten suunnittelua ja hallinnointia loppuasiakkaille sekä yhtiön sisäisille asiakkaille. Lisäksi hoidat asiakaspalvelua nimettyjen asiakkuuksien kanssa ja teet vientidokumentit. 

 

Edellytämme

Arvostamme alan koulutusta tai meneillään olevia opintoja ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Englannin kielentaito on tehtävässä välttämätön ja venäjän kielen katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös SAP R/3 käyttökokemusta sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia ammatillisesti monipuolisissa työtehtävissä pehmopaperiteollisuudessa. Perehdytämme sinut työhön, jonka jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti mukavien työkavereiden kanssa.  

 

Lisätietoja

Huomioimme haussa ainoastaan työnhakujärjestelmämme kautta saapuneet sähköiset hakemukset. Lisääthän CV/hakemuskirjeen työnhakujärjestelmäämme liitteenä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 3.4.2020. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan puhelintiedusteluja.

 

Tehtävä sijaitsee Pirkanmaalla Nokian kaupungissa.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Essity Nokian tehdas on tupakoimaton työpaikka.