(Poistunut julkaisusta)

Kuljetuspalvelusihteeri, Sansia Oy
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 100 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea. Tuotamme asiakkaillemme julkisten hankintojen sekä toukokuusta 2018 alkaen henkilöliikenteen palveluja. Sansian liikennepalvelutiimi järjestää vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluja useille asiakasryhmille yhdeksässä Pohjois-Savon kunnassa. Vuonna 2018 järjestimme 190 000 matkaa. Tutustu lisää yritykseemme www.sansia.fi ja liikennepalvelutiimiin www.sansia.fi/liikenne/liikennepalvelut.html

Etsimme Kuopioon

KULJETUSPALVELUSIHTEERIÄ

Kuljetuspalvelusihteeri työskentelee liikennepalvelutiimissä ja työnkuvaan kuuluu asiakaskuljetustilausten järjestelyjä, niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Työssä tehdään aktiivista yhteistyötä muun liikennepalvelutiimin, autoilijoiden ja kuljetuspalveluasiakkaiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja parhaimmillasi puhelimessa.

Pystyt työskentelemään hyvin paineen alla ja langat pysyvät käsissäsi kiireessäkin. Osaat hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti sujuvassa yhteistyössä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Olet myös vastuuntuntoinen ja huolellinen työssäsi sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme sinulta

* keskiasteen tutkintoa ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
* hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
* sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
* hyviä tietoteknisiä taitoja ja omaksut nopeasti uusia asioita

Aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, aloitus mahdollisimman pian ja kesto 28.2.2020 asti. Työssä on kiinteä kuukausipalkka ja liukuva päivätyö. Työaika sijoittuu arkisin (ma-pe) klo 6:45 - 17.00 väliselle ajalle. Työkavereina sinulla on mukava työporukka puhaltamassa yhteen hiileen.

Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta. Muistathan lisätä CV:n hakemuksen liitteeksi. Hakuaika päättyy 10.11.2019 joten toimithan nopeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.