Kuljetuspalvelupäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kuljetuspalvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen sosiaali- ja terveystoimen tukipalveluiden kuljetuspalveluihin 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuljetuspalvelupäällikö johtaa sosiaali- ja terveystoimialan hallinnon tukipalveluissa kuljetuspalvelut yksikköä, jossa työskentelee tällä hetkellä kaksi suunnittelijaa, yksi kuljetussuunnittelija sekä projektisuunnittelija. Yksikkö vastaa koko toimialan tavara- ja henkilölogistiikan suunnittelusta ja koordinoinnista. Kuljetuspalvelut hankitaan pääsääntöisesti ostopalveluna, toimialalla itsellään ei ole sanottavasti palvelutuotantoa henkilö- tai tavarakuljetuksiin.

Kuljetuspalvelupäällikkönä tehtävänäsi on johtaa kuljetuspalvelut -yksikön toimintaa, taloutta ja henkilöstöä sekä vastata sen tuloksellisuuden ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta operatiivisesta johtamisesta ja näyttöä muutoksen aikaansaamisesta. Tehtävän hoito edellyttää järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Haastattelut järjestetään 25.9. ja 28.9. klo 12-16. Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Lisäksi edellytämme: kokemusta esimiestyöstä ja logistiikka-alan tehtävistä, joko palvelutuotannon puolella tai palveluiden ostajana.

Luemme eduksi: kokemuksen kunnallisesta päätöksenteosta, osaamisen sosiaalihuollon asiakkaiden kuljetuspalveluista sekä terveydenhuollon kuljetusten järjestämisestä.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tukipalvelupäällikkö Ulla Vuolle 09 310 33928, ulla.vuolle@hel.fi to 10.9.20 klo 14-16, ti 15.9.20 klo 9.30 -11.00

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385007
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki