(Poistunut julkaisusta)

Kuljetuspäällikkö, Encore Ympäristöpalvelut Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019Työn kuvaus:
 

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä n. 225. Lue lisää: encorepalvelut.fi    
 
Etsimme nyt Encore Ympäristöpalvelut Oy:n toimeksiannosta kuljetuspäällikköä vastaamaan konsernin massarahdeista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Valkealassa, mutta toissijaisesti työskentely Lahden tai pääkaupunkiseudun toimipisteistä käsin on mahdollista.
 
Koulutuksesi on mielellään kuljetuslogistiikan alalta, jolloin sinulla on hyvät valmiudet kuljetusten operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. Sinulla on monipuolista osaamista ja hyvä työkokemus massarahdeista. Eduksesi, joskaan eivät pakollista osaamistasi, ovat tietojärjestelmien hyödyntämistaidot kuljetustoimintojen kehittämisessä sekä perehtyneisyys työturvallisuuteen. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea. Tehtävä edellyttää kotimaan matkustusvalmiutta.
 
Persoonana olet positiivinen tiimityöntekijä, joka tarkoittaa omatoimista ja tietoa jakavaa otetta töihin. Olet määrätietoinen ja motivoitunut kehittymään tehtävässäsi. Pystyt tekemään itsenäisesti päätöksiä, jotka perustuvat verkostoistasi saamaasi tietoon. Niin talon sisällä, kuin kuljetuskumppanuuksien keskuudessa, olet aktiivinen vaikuttaja.
 
Tehtäviisi massarahtien kuljetuspäällikkönä kuuluvat massarahtien operatiivinen johtaminen ja kehittämien. Vastaat materiaalien ohjausta koskevien kuljetusten toimintasuunnitelmasta ja raportoinnista. Tavoitteenasi ovat tehokkuus ja kustannussäästöt. Olet aktiivisesti yhteydessä kuljetusliikkeisiin, käyt sopimusneuvotteluita ja kehität toimittajahallintaa. Ylläpidät sisäistä kuljetushinnastoa ja toimit esimiehenä tiiviille kuljetustiimille. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin eri kasvuhakuisten liiketoimintojen kanssa löytäen uusia toimintamalleja ja toimitusketjuja.
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän, vastuullisen ja erityisesti monipuolisen esimiestehtävän, joka on tärkeä osa organisaation materiaalivirrat-toimintoja. Saat tehtävääsi tervehenkisen ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.
 
Jos tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemuksesi ja cv:si adecco.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 15.2.2019 mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen 050-555 5210.

Asiakkaan tehtävänimike:  Logistiikkapäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO