(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusesimies
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Haemme Inexin Kuljetuksen Itä-Suomen organisaatioon

Kuopion terminaaliin

KULJETUSESIMIESTÄ

Työhösi kuuluu yhdessä muiden kuljetusesimiesten kanssa vastata S-ryhmän Itä-Suomen jakelualueen päivittäistavarakaupan logistiikan loppujakelukuljetusten ohjauksesta sekä asiakasyhteyksien hoitamisesta.

Tehtävä on monipuolinen ja sen olennaisena osana on yhteistyö eri sidosryhmien, kuten kuljettajien, kuljetusliikkeiden, myymälöiden, ja alihankintaterminaalien kanssa. Lisäksi teet omavalvonta- ja terminaalitoimituskirjausten ylläpitoa. Vastaat osaltasi toiminnan laadun ja tehokkuuden seurannasta ja toteutumisesta. Työssäsi käytät laajalti SAP -järjestelmän eri sovelluksia. Työkavereiksesi saat neljä ammattitaitoista kollegaa, joilta saat tehtävään perehdytyksen, sekä tuen päivittäiseen työskentelyysi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta, sekä reipasta otetta työntekoon. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti sitoutunut työhösi. Sinulla on myönteinen asenne ja halu kehittää yhteistä toimintaa ja myös omaa osaamistasi. Tietojärjestelmien käyttö on sinulle luontevaa, ja omaksut uudet asiat nopeasti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kaupan tai logistiikan alalta ja vähintään AMK-tason koulutusta. Lisäksi päivittäistavarakaupan tuntemus on sinulle eduksi.

Tehtävä on kokoaikainen alkaen 1.9.2020. Työ on vuorotyötä, jota tehdään kahdessa vuorossa. Lisäksi joka neljäs sunnuntai on työvuoro.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työkokemuksen Suomen suurimmassa logistiikkayhtiössä. Meillä työskentelevänä saat myös S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jussi Friman, emailJussi.friman@sok.fi, puh. 010 76 87971.

Hakemukset pyydämme lähettämään 2.8.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeella.