(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusesimies, Collico Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020
Collico Oy on logistiikkapalveluyhtiö, jonka erikoistumisalueena on vähittäisyksiköinä (murtopakkauskeräilynä) toimitettavien tilausten pakkaaminen, keräily ja toimitus mm. vähittäiskaupan kotitoimituksiin.

Konsolidoimalla useiden tavarantoimittajien jakelun saamme tehokkuutta toimintaan ja se on ekologisesti kestävämpää.

Collico Oy:n erikoistumisalueena on vähittäisyksikkötasoinen logistiikka kaikissa lämpötiloissa.Haemme asiakasyrityksellemme Collico Oy:lle Vantaalle kasvun ja kehittymisen tueksi

Kuljetusesimiestä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseenTehtäväsi on Logististen toimintojen sekä kuljetus- ja asiakaspalvelutiimin ohjaus.

Osaat suunnitella logistisia ratkaisuja arvioiden ratkaisujen vaikutuksia yrityksen ja koko toimitusketjun näkökulmasta. Kehityshankkeet ovat osa toimenkuvaasi; vastaat kuljetusprosessien kehittämisestä yhä kustannustehokkaammaksi. Ketterän toimitusketjun optimointi, digitalisoinnin ja raportoinnin kehittäminen ovat sinulle arkipäivää. Teet tiiviisti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa - kommunikaatiotaitosi ovat vahvuutesi. Raportoit tuotantojohtajalle.

Menestyäksesi tehtävässä omaat:

- itsenäistä, joustavaa ja ratkaisukeskeistä otetta sekä valmiutta vuorotyöhön
- kykyä toimia esimiestehtävissä
- kokemusta kuljetuslogistiikan ohjaamisesta
- kokemusta kilpailuttamisesta / sopimushallinnosta
- asiakaspalveluasennetta
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi.

Mitä monipuolisempi osaamisesi on, sitä helpompi sinun on ottaa tämä tehtävä haltuun. Voit olla esim. alan kokenut konkari tai vastavalmistunut.

Tarjoamme sinulle

- itsenäisen roolin ja mahdollisuuden sekä kehittää että kehittyä
- ketterän, rohkean ja ennakkoluulottoman työkulttuurin
- tarvittavat työkalut tehtävässä onnistumiseen
- sitoutuneen ja ammattitaitoisen organisaation täyden tuen


KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.