(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusassistentti
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme kuljetusassistenttia määräaikaiseen (äitiysloman sijaisuus) tehtävään VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan Kouvolan yksikköön. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä, viimeistään kuitenkin helmikuun loppuun mennessä.

Kuljetusassistenttina tehtäväkenttäsi on laaja. Vastaat kotimaan maantielogistiikan tilauskeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja hoidat laskutus- ja huolintatehtäviä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelua, kuljetusdokumenttien tallennusta, laskutusta, ostolaskujen – ja tilitysten käsittelyä, huolintaa, skannausta, asiakasraportointia sekä muita toimistotyötehtäviä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa kaupallisen- tai logistiikka-alan tutkintoa. Edellytämme hyvää englanninkielen taitoa sekä Sisu-toiminnanohjausjärjestelmän ja MS Office -ohjelmien käyttötaitoa. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen tekijä. Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimisi ja muun henkilöstön kanssa. Omaat reipasta asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja laaja-alaisen tehtäväkentän, tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi logistiikka-alan moniosaajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huolinta-ja laskutuspäällikkö Tiina Porkka, tiina.porkka@vrtranspoint.fi , puh. 050 376 9440.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 31.1.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.