(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusassistentti
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme kuljetusassistenttia vakituiseen tehtävään VR Transpointin kotimaan maantielogistiikan Kouvolan yksikköön. Työ alkaa välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Kuljetusassistenttina tehtäväkenttäsi on laaja. Vastaat kotimaan maantielogistiikan tilauskeskuksen päivittäisestä toiminnasta ja hoidat laskutus- ja huolintatehtäviä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelua, kuljetusdokumenttien tallennusta, laskutusta, ostolaskujen – ja tilitysten käsittelyä, huolintaa, skannausta, asiakasraportointia sekä muita toimistotyötehtäviä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa kaupallisen- tai logistiikka-alan tutkintoa. Edellytämme hyvää englanninkielen taitoa sekä Sisu-toiminnanohjausjärjestelmän ja MS Office -ohjelmien käyttötaitoa. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen tekijä. Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimisi ja muun henkilöstön kanssa. Omaat reipasta asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja laaja-alaisen tehtäväkentän, tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi logistiikka-alan moniosaajana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huolinta-ja laskutuspäällikkö Tiina Porkka  050 376 9440  tai sähköpostitse tiina.porkka@vrtranspoint.fi .


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.