(Poistunut julkaisusta)

Kuljetusalan rekrytointikoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Kuljetusalan RekryKoulutus järjestetään yhteishankintakoulutuksena RTK-henkilöstöpalvelun, Suomen Kuljetusinstituutin ja Pohjois-Savon TE-palveluiden kanssa.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus TE-palveluiden Messissä, Kuopion Kauppakeskus Apajassa torstaina 24.1.2019 klo 10.00. Voit seurata tilaisuutta myös verkossa www.messilive.fi.

Koulutuksessa koulutetaan yhdistelmäajoneuvonkuljettajia Kuljetus Welin Oy:lle ja Bulltrans Oy:lle Varkauteen. Koulutuksen teoriaosuus järjestetään pääsääntöisesti Varkaudessa ja työssäoppiminen tapahtuu mukana olevien yritysten kuljetustehtävissä.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä turvallisesti ja asiakaslähtöisesti kuljetusalan tehtävissä. Lisäksi koulutuksessa korotetaan tarvittaessa ajokorttiluokkaa sekä hankitaan/päivitetään työn vaatimia lupakortteja.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille.
RekryKoulutus ei vaadi erityistä pohjakoulutusta, vaan koulutukseen voivat pyrkiä kaikki 21 vuotta täyttäneet, vähintään B-kortin omaavat henkilöt, joilla on motivaatiota oppia ja työskennellä kuljetusalalla.

RekryKoulutuksen kiitettävästi suorittaneet työllistyvät kuljetusalan tehtäviin ko. yrityksiin. Kunkin koulutettavan osalta tehtävä ja yritys päätetään jo ennen koulutuksen alkua.

RekryKoulutus alkaa keskiviikkona 27.2.2019. Koulutuksen kesto on 6 kuukautta.

Hakemukset tulee jättää 4.2.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.rtkhenkilostopalvelu.fi että www.te-palvelut.fi osoitteissa.

TE-palveluiden koulutusnumero: 683529

Lisätietoja Kuljetusalan RekryKoulutuksesta antaa:

RTK-henkilöstöpalvelu Jouni Korhonen p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi
Puhelintiedustelut (arkisin 10:00-15:00).

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.