(Poistunut julkaisusta)

Kuljetus- ja huoltotyöntekijöitä päivävuoroon
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme aamuisin ja päivisin tehtävään kuljetus- ja huoltotyöhön reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä työntekijöitä! Vuorojen määrään on mahdollisuus itse vaikuttaa. Sopii siten hyvin niin opiskelijalle kuin kokoaikaisempaa työtä hakevalle.

Työnkuvana on ajoneuvojen kuljetus- ja huoltotehtävät. Töitä tehdään työpareissa. Työpäivät alkavat asiakkaamme tiloista Espoon Lommilasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen. Huoltotehtävät edellyttävät kyvykkyyttä tehdä pieniä korjaustöitä. Jos olet vielä fyysiseen työhön kykenevä tiimipelaaja, saatat olla hakemamme työntekijä!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä. Sinulla tulee olla B-ajokortti sekä kokemusta pakettiautolla ajosta, mieluiten vielä Helsingin keskustan alueelta. Perustyökalujen (mm. porakone ja ruuvimeisseli) käytön tulee olla hallussa. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme noin kahden kuukauden määräaikaisen työsuhteen. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Työnantajana toimii VMP Varamiespalvelu. Palkkaus sopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus). Töitä tehdään asiakkaan tiloista Espoon Lommilasta käsin. Vuorot kestävät arviolta 9.00-19.00 ja töitä tehdään vaihtelevasti ma-su.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Kuljetus- ja Huoltotyöntekijöitä päivävuoroon. Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 0403075107. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 välillä tai essi.makinen@vmp.fi
Kesto
n. 2kk
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.09.2019 mennessä.