(Poistunut julkaisusta)

Kuljetus- ja Huoltotyöntekijöitä (Assistor Oy Ab)
Assistor Oy Ab (Vanha)

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Assistor Oy Ab (Vanha)
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2018 toimitimme markkinoille noin 67 000 uutta ajoneuvoa ja noin 2 700 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,5 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin.
Toimenkuva
Etsimme Assistorille iltaisin ja öisin tehtävään kuljetus- ja huoltotyöhön reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä työntekijöitä! Vuorojen määrään on mahdollisuus itse vaikuttaa. Sopii siten hyvin niin opiskelijalle kuin kokoaikaisempaa työtä hakevalle.

Assistor tuottaa ajoneuvojen hallintapalveluita asiakkaidensa palveluiden tueksi. Työnkuvana on Assistorin asiakkaiden ajoneuvojen kuljetus- ja huoltotehtävät. Töitä tehdään työpareissa. Työpäivät alkavat Assistorin tiloista Espoon Lommilasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen. Huoltotehtävät edellyttävät kyvykkyyttä tehdä pieniä korjaustöitä. Jos olet vielä fyysiseen työhön kykenevä tiimipelaaja, saatat olla hakemamme työntekijä!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä. Sinulla tulee olla B-ajokortti sekä kokemusta pakettiautolla ajosta, mieluiten vielä Helsingin keskustan alueelta. Perustyökalujen (mm. porakone ja ruuvimeisseli) käytön tulee olla hallussa. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme kahden kuukauden määräaikaisen työsuhteen. Työ alkaa arviolta elokuun alussa, sääolosuhteista riippuen. Työnantajana toimii VMP Varamiespalvelu. Palkkaus sopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus). Töitä tehdään asiakkaan tiloista Espoon Lommilasta käsin. Vuorot kestävät arviolta 20.00-05.00 ja töitä tehdään vaihtelevasti ma-su.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Kuljetus- ja Huoltotyöntekijöitä (Assistor Oy Ab)!” Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 0403075107. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai essi.makinen@vmp.fi
Kesto
2 kuukautta
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.07.2019 mennessä.