(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajia
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee avolouhoksen työkoneiden

Kuljettajia

Tehtävät

Kaivoskoneenkuljettajan työtehtäviin avolouhoksella kuuluvat louheen lastaus- ja kuljetustyöt sekä monipuoliset aputyöt. Louhoksen kalustoon kuuluvat mm. louheensiirtoautot, pistokauhakaivinkoneet, pyöräkuormaaja, kaivinkone, tela- ja pyöräpuskukoneet ja tiehöylä. Kuljettajat vastaavat työkoneiden yleiskunnon tarkastuksista ja työkoneiden siisteydestä sekä huolehtivat työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä.

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kaivos- tai maansiirtoalan työkokemusta tai kokemusta raskaan kaluston kuljettajan tehtävistä. Katsomme eduksi kaivosalan, kuljetusalan tai maanrakennuskoneenkuljettajan perustutkinnon. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti, C-luokkien kortit katsomme eduksi. Työtehtävät edellyttävät soveltuvuutta vuorotyöhön, ja työssä suojaudutaan työympäristön altistuksilta soveltuvin suojavarustein sekä työhygieniasta huolehtimalla. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa tehtävässä suoriutumista ja työstä palautumista.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen. Työsuhteen alkuvaihe sisältää teoriaperehdytyksen, simulaattorikoulutuksen sekä louheensiirtoauton ajokoulutuksen.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat kaivososaston koulutuskoordinaattori Herkko Alatalolta, etunimi.sukunimi@boliden.com
Puhelintiedustelut ti-to klo 13-15.30, puh. 040 630 0929

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, etunimi.sukunimi@boliden.com

Hakemukset

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi sähköisesti osoitteessa: http://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 17.3.2019.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!