(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Pidätkö liikkuvasta työstä? Oletko kiinnostunut kuljetusalan tehtävistä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt KULJETTAJIA Kajaaniin.

Etsimme asiakkaillemme työntekijöitä monenlaisiin kuljettajan tehtäviin. Töitä on tarjolla tilausajojen (henkilöautot tai linja-autot) ja kuorma-autojen kuljettajille sekä pakettiautoilla liikkuville kuriireille. Töitä on tarjolla asiakkaidemme tarpeen mukaan lyhyemmissä ja pidemmissä määräaikaisuuksissa ympäri vuoden.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti ja vastuullisesti. Tehtävät edellyttävät aiempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä. Työntekijän tulee esittää meille ajokorttinsa ja tehtävästä riippuen ammattipätevyytensä. Työsopimus astuu voimaan, kun kaikki tarvittavat dokumentit on esitetty.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja sitä kautta kartuttaa työkokemusta sekä saada uusia uramahdollisuuksia! kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti kuljetusalan ammattitehtäviin.

Täytä hakemuksesi viimeistään 22.7.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi