(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajia Porvooseen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hei sinä teräksestä taottu kuljettamisen ja asiakaspalvelun moniosaaja! Meillä on juuri nyt etsinnässä Asiakasyrityksellemme Porvooseen Kilpilahden Jalostamolle aitoon pop-up henkiseen ympäristöön KULJETTAJIA !

Oletko kiirettä pelkäämätön, innokas hymyssä suin töitä tekevä asiakaspalvelija, jolta hoituu jopa telttaympäristössä homma kuin homma etkä pelkää kohdata haasteita?

Tule mahtavaan joukkoomme ja tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen kansainvälisessä ympäristössä! Tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta vastuullisista kuljetustehtävistä ja aiempi asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksesi. Sinun olisi hyvä puhua ainakin suomea ja englantia. Tässä hommassa asenne ratkaisee, työ on vaihtelevaa ja työajat sijoittuvat aamuviiden ja iltakuuden välille, pääosin arkisin, mutta on myös mahdollisuus ilta- ja viikonloppuvuoroille.

Työn aloitus on huhtikuussa ja työt jatkuvat mahdollisesti myös kesälle saakka.

Asiakas tarjoaa Sinulle työhön vaadittavat työturvallisuuteen liittyvät koulutukset, jotka järjestetään maaliskuussa 2020. Hygieniatodistus sekä salmonellatodistus vaaditaan töiden aloitukseen mennessä, lisäksi omat työvaatteet tulisi olla käytössä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä mahtavan kokemuksen Upeassa Merellisessä Porvoossa!

Paikan päälle pääsee parhaiten kulkemaan omalla autolla.