(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajia Kovaselle
Kovanen Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Haluaisitko liikkuvan ja tyylikkään työn, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä? Etsimme nyt Kovasen kasvavaan joukkoon uusia asiakaspalveluhenkisiä kuljettajia koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin koko pääkaupunkiseudun alueelle. Hae mukaan ja tule tekemään työtä, josta voit olla aidosti ylpeä!

Tarjoamme sinulle

Kovasen kuljettajana pääset tuottamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä joka päivä: kaikkia kuljettajiamme yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa kuljetustehtäviisi kuuluvat niin vakioajot kuin sopimusajot. Ajokalustona toimivat uusimmat ja hyvin varustellut Mercedez-Benzin henkilöauto- ja tilataksit nelivedolla.

Perehdytämme työntekijämme huolellisesti kuljettajan tehtäviin ja työssä sinua tukee laaja ja osaava tiimi. Tarjoamme lisäksi ison talon edut kuten kattavan työterveyshuollon, tyylikkäät työvaatteet ja yritysliikunnan. Toimitilamme löytyvät Helsingin Vallilasta, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä sekä Pitäjänmäeltä.

Toivomme sinulta

Ideaalihakijallamme on halua palvella asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti Kovasen arvojen mukaisesti, joita ovat sitoutuneisuus, ystävällisyys ja jatkuva kehittyminen. Tahdomme kehittyä koko ajan paremmiksi ja toivomme myös sinulta kunnianhimoista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan.

Palvelemme suomen kielellä, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi). Arvostamme myös hyvää paikallistuntemusta pääkaupunkiseudun alueesta, sekä kykyä sopeutua vaativiin ja haastaviinkin tilausajoihin.

Haluamme varmistaa työsi sujuvuuden

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme ilmaisen koulutuksen Cabonline Akatemian kautta. Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Tarjoamme kokoaikaiseen työsuhteeseen työllistyville henkilöille perehdytyksen ajaksi (3kk) kiinteän palkan, jonka jälkeen palkkaus muuttuu provisiopalkkaukseksi. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Tutustu tarkemmin Kovasella työskentelyyn ja lue, mitä työntekijämme Antti ja Tiia ovat mieltä Kovasesta työpaikkana.

Ota haaste vastaan ja aja itsesi kuljetusalan huipulle! Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta.

Annamme myös mielellämme lisätietoja. Otathan kysymysten yllättäessä yhteyttä Baronan Piian. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.