Kuljettajia ja apuhenkilöitä pääkaupunkiseudulle
L&T Ympäristöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan toimipisteeseen Hakintielle, 

 

Pakkaavan jäteautonkuljettajia ja auton apuhenkilöitä kesätöihin pääkaupunkiseudulle

 

Tehtävässä vastaat itsenäisesti, tai työparisi kanssa oman reittisi jätehuollosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt on mahdollista aloittaa joustavasti huhti-toukokuun aikana ja hommia riittää joustavasti aina syyskuun loppuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi mitä tehtävää ja mille ajalle haet töitä. Lisäksi haemme yhtä vuorotteluvapaansijaista ajalle maaliskuu-syyskuu 2021.

 

Kuljettajilta edellytämme vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä kokemusta kuorma-autolla ajamisesta muutakin kuin autokoulun verran.  Apukuljettajilta edellytämme tunnollista ja reipasta asennetta, hyvää yleiskuntoa sekä 18 vuoden ikää. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.  Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

Hakuaika päättyy 30.4, mutta haethan nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442335
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35051753.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Vantaa