Kuljettaja/Varastotyöntekijä Dahl Suomi Oy:lle Saloon
Dahl Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Kiinnostaako vakituinen työsuhde LVI-alan johtavan tukkukaupan palveluksessa? Etsimme nyt C-kortillista kuorma-autonkuljettajaa Dahl Suomi Oy:n Salon palvelupisteeseen.

Haemme asiakkaallemme Saloon ahkeraa ja motivoitunutta kuorma-auton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa pääsääntöisesti 7-15.30 välillä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaan kanssa.

Valtaosa työajasta kuluu kuorma-auton- tai ajoneuvoyhdistelmänkuljettajan tehtävissä, mutta toimenkuvaan kuuluu myös palvelupisteen varaston töitä kuljetuksista riippuen. Kuljettajan tehtävissä käytät Hiab-kuormausnosturia. Pihan puolella kuorman purut ja lastaukset suoritetaan vastapainotrukilla.

Odotamme sinulta:

-CE/C -korttia

-Kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä

-Työturvallisuuskorttia

-Asiakashenkisyyttä

Työtehtävässä menestyminen edellyttää ammattipätevyyksien lisäksi aikaisempaa kokemusta kuljettajan tehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa. LVI-alan tuntemus sekä trukkien ja Hiab-nostinten käyttökokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaista työtä viihtyisässä ja asiakaspalvelustaan tunnetussa toimipisteessä ammattitaitoisilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Työt on mahdollista aloittaa jo toukokuussa, tarkka aloituspäivä sovitaan erikseen.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Logistiikan Joonas Maunula arkisin 12-14 p. 050 465 5027

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267854
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 465 5027
  • Sijainti: Salo