(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajatutkinnon vastaanottajia
Ajovarma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Hakuaika päättyy 15.07.2018

Ajat ovat muuttumassa ja niin on Ajovarmakin! Ajovarma etsii itselleen valtakunnallisesti uusia asiakaspalveluhenkisiä KULJETTAJATUTKINTOJEN VASTAANOTTAJIA. Tule meille töihin! Työskentely paikkakuntia ovat Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Järvenpää, Oulu, Vaasa, Jyväskylä, Rovaniemi, Seinäjoki, Lahti ja Turku.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja mahdollisuus kehittyä vaikkapa raskaan tai kaksipyöräisten osaajaksi tuo mielekkyyttä sekä vaihtelua päivääsi. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin ja arkipäiviin.

Tarjoamme lisäksi ison talon työsuhde-edut, kuten toimivan esimiestuen, koulutuksen, perehdytyksen, henkilöstöedut, työterveyden ja mukavan työyhteisön.

Odotamme sinulta

Sinulla on liikenneopettajalupa, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Moottoripyörän ja raskaiden luokkien ajo-oikeudet katsotaan eduksi.

Tehtävä sisältää asiakaspalvelua, joten odotamme asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Sinulle on luontaista työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on halu palvella asiakkaita laadukkaasti.

Miten ja milloin?

Ole nopea! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Ajovarman kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat työskennellä.

Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Jarmo Käki arkisin. Baronan Jarmon tavoitat numerosta 050 573 8738, jarmo.kaki@barona.fi.

Vaatimukset

  • Liikenneopettajalupa