(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja/terminaalityöntekijä Tornioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Maailman parantaminen vaatii rutkasti työtä. Onneksi satumme olemaan sen alan ammattilaisia. L&T muuttaa kestämätöntä kulutusyhteiskuntaa kierrätysyhteiskunnaksi. Teollisuuspalveluiden toimialalla jalostamme ongelmajätteestä eli vaarallisesta jätteestä raaka-ainetta teollisuudelle. Etsimme nyt riveihimme
 
KULJETTAJAA/TERMINAALITYÖNTEKIJÄÄ
 
Vaarallisten jätteiden terminaaliin Tornioon. Tehtäviisi kuuluvat yleisimmät terminaalityöt, kuten kuormien vastaanotto ja lähetys, yleinen siisteyden ylläpito ja aktiivinen työturvallisuustyö. Tehtävä sisältää myös jätteiden kuljetustyötä. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä keskimäärin 40 eli kyseessä on kokoaikainen työ.

 

Työ edellyttää voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja voimassa olevaa C-ajokorttia. ADR-ajolupa katsotaan eduksi.
 
Etsimme tehtävään reipasta ja toimeen tarttuvaa tyyppiä. Arvostamme omatoimisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuslähtöistä työskentelytapaa reippaan asiakaspalveluasenteen kera. Aiempi kokemus terminaalilla työskentelystä, trukkikortti, EA1- ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Valitun henkilön täytyy olla täysi-ikäinen.

 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Juuso Salminen, puh 050 597 5496.