(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajan apumies (osa-aikainen) (Vantaa/Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Asiakkaamme on suomalainen, pitkään kuljetusalalla toiminut yritys joka tuottaa palveluita lähinnä teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Kalusto on monipuolista ja uudenaikaista. Varastotilat sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä hyvien yhteyksien varrella ja toimialueena toimii koko Uusimaa.

He etsivät nyt kauttamme pitkäaikaiseen vuokratyösuhteeseen ainakin aluksi osa-aikaista apumiestä monipuolisiin kuljetus- ja varastointitehtäviin.

Työssä tulet toimimaan varsinaisen kuorma-auton kuljettajan apuna pääkaupunkialueen tavarakuljetuksissa. Apukuskin tehtäviin kuuluun mm.: Lastin lastaaminen autoon sekä sieltä purkaminen, asiakastilausten vastaanotto ja hoitaminen sekä muut tavarantoimitukseen liittyvät tilanteet.

Apukuljettajalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta. C-ajokortti ja voimassaolevat turvallisuuskortit ovat ehdottomasti hakijalle eduksi.

Töitä on luvassa n. 20-30h/viikko, kolme päivää viikossa tarpeen mukaan. Yleensä nämä päivät ovat maanantai, keskiviikko sekä perjantai. Työtä tehdään arkisin normaalisti aikavälillä klo 8 – 16, mutta myös näistä poikkeavia aikoja saattaa esiintyä, joten toivomme sinulta mahdollisuutta venyä tarpeen mukaan.

Omaa autoa et tehtävän hoitamiseen tarvitse. Työhön valittu henkilö pääsee aloittamaan tehtävässä sopimuksen mukaan joko maaliskuun lopussa tai heti huhtikuun alussa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kuljetusalan työn, vakavaraisessa, pitkään toimineessa yrityksessä hyvine työkavereineen sekä ajanmukaisine työvälineineen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi, sillä kutsumme sopivat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä arkisin klo 09-16 numerosta 050 411 0263.