(Poistunut julkaisusta)

Kuljettajaksi FixuTaxille!
Kovanen Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Nautitko matkasta enemmän kuin määränpäästä? Sinulle on mieluista työskennellä ihmisten kanssa? Haemme FixuTaxille juuri sinua, asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää. Kyyditset asiakkaasi turvallisesti perille ja pääset samalla laittamaan itsesi likoon: fixutaxilainen on asiakaspalvelun edelläkävijä! Tarjoamme joko kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteeseen valintasi mukaan.

Tarjoamme sinulle

Olemme pidetty työnantaja ja tarjoammekin kuljettajillemme laajan ja osaavan tiimin tueksi työhön sekä monipuolisia työtehtäviä. Panostamme myös kuljettajiemme koulutukseen. Vakioasiakkaat, mukavat työkaverit ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat mahdollisuuden kehittyä.

Kuljettajan työssä tukena ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskuksemme sekä automaattinen ajonvälitysjärjestelmä. Tarjoamme lisäksi useita työsuhde-etuja, kuten yritysliikunnan ja työterveyshuollon. Toimitilamme löytyvät Helsingin Vallilasta, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä sekä Pitäjänmäeltä.

Odotamme sinulta

Asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti ja taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä, joten kommunikoithan sujuvasti suomeksi (muun kielitaidon katsomme eduksi).

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kauttamme työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville edullisen koulutuksen. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia koko pääkaupunkiseudun alueelle. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Fixu ajaa työkseen, joten hae rohkeasti mukaan! Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta.