(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja/kalusteasentaja Martelalle Jyväskylään
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä muuttoautonkuljettajaa, jonka työtehtäviin kuuluu myös Martelan kalusteiden asennusta. Työ sisältää yritys- ja yksityismuuttoprojekteissa kalusteiden logistiikan ja asennuksen hoitamista. Työssä ollaan tekemisissä eri tahojen kanssa, joten tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Töitä on neljänä päivänä viikossa vuoden loppuun asti ja työpäivät sijoittuvat lähinnä arkipäiviin.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää oma-aloitteista työotetta, organisointikykyä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä vaaditaan C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsotaan puualan ja muu asennuspuolen koulutus sekä työkokemus, mutta kalusteiden asennukseen järjestetään perehdytys Martelan toimesta.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työ monipuolisessa yrityksessä, jossa on hyvä meininki ja loistavat työkaverit. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.
Kesto
5-6kk
Lisätietoja
Monna Laine, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.