(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja ympäristönhuoltoon, Pääkaupunkiseutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Haemme PK-seudulle C-kortillisia kausityöntekijöitä imuautokuljettajiksi. Tehtäviin kuuluvat mm. märkä-(kaivojen sekä viemäreiden tyhjennystä) ja kuivaimurointi ja -puhallustehtävät.

Toivomme hakijalta:

- Hyvää fyysistä kuntoa
- C-ajokorttia
- ammattipätevyyttä
- Tiimityöskentelytaitoa
- Työturvallisuuskorttia
- Suomen kielen taitoa
- Täsmällisyyttä ja tarkkuuta

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kuljetusalasta ja ympäristöhuoltotehtävistä. Työt alkavat loppukeväästä henkilöstövuokraus toimeksiantona, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan yrityksen palvelukseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.hryhtiot.fi