Kuljettaja ympäristöhuoltoon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haluatko oppia uutta ja päästä mukaan huolehtimaan ympäristömme toimivuudesta? Nautitko liikkuvasta kenttätyöstä? Meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakkaallemme KULJETTAJAA YMPÄRISTÖHUOLTOON pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu suurtehoimurointi niin julkiskohteissa kuin henkilöasiakkaillakin. Imurointikohteet voivat olla välipohjia, perustusten täyttöjen poistoa, välipohjan ja seinien villoitusten poistoa. Asiakaskohteisiin liikutaan sekä yksin että yhdessä ja kulkuvälineinä toimivat yhdistelmä-, imu- ja paineautot. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina, mutta toivomme, että joustat tarvittaessa työvuorojen suhteen. Asiakaskohteisiin liikutaan sekä yksin että yhdessä.

Toivomme, että sinulla on ahkera ja ennakkoluuloton asenne. Lisäksi sinulla on hyvä fyysinen kunto. Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten et tarvitse sen kummempaa koulutustaustaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kuitenkin C-ajokorttia sekä ammattipätevyyttä. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, sillä työohjeet ovat suomeksi ja raportit laaditaan suomen kielellä.

Työssä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi ja mielenkiintosi pysyy yllä monipuolisten työtehtävien vuoksi. Palkkaus määräytyy kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan. Kyseessä on alkuun 6 kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen saattaa olla mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Mikäli olet vain kesän ajan käytettävissä niin sekin on mahdollista, mikäli sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä aiemmin. Tässä työssä sinun on mahdollista tehdä ylitöitä ja tienata niiden myötä enemmän!

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi Olethan nopea, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465310
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki