(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja ympäristöhuoltoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haluatko oppia uutta ja päästä mukaan huolehtimaan ympäristömme toimivuudesta? Nautitko liikkuvasta kenttätyöstä mielenkiintosilla työtehtävillä höystettynä? Meillä on sinulle töitä!


Etsimme asiakkaallemme KULJETTAJAA YMPÄRISTÖHUOLTOON pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.


Pääsääntöisiin työtehtäviisi lukeutuu sadevesikaivojen ennakkohuollot, uudiskohteiden putkien huuhtelut, betonipilareiden pesu sekä hiekanerotus- ja rasvakaivojen tyhjennykset. Asiakaskohteisiin liikutaan sekä yksin että yhdessä ja kulkuvälineinä toimivat mm. yhdistelmä-, imu- ja paineautot. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina, mutta toivomme, että olet joustava työvuorojen suhteen.


Toivomme, että sinulla on ahkera ja tunnollinen asenne eikä hyvistä asiakaspalvelutaidoista haittaakaan ole. Tehtävää varten saat erittäin kattavan perehdytyksen, joten et tarvitse sen kummempaa koulutustaustaa. Edellytämme kuitenkin BC-ajokorttia sekä ammattiajolupaa.


Työssä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi ja mielenkiintosi pysyy yllä monipuolisten työtehtävien vuoksi. Tukenasi on huumorintajuinen työporukka, jonka kanssa ei varmasti tule tylsää! Palkkaus määräytyy kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaan. Tässä työssä sinun on mahdollista tehdä ylitöitä ja tienata niiden myötä enemmän!


Asiakkaamme nelisenkymmentä työkaveria odottaa sinua innolla töihin, joten haethan pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita suoraan Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.