(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja / varastomies
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Betroc Oy on jo yli 60 v toiminut vakaa perheyritys. Yrityksen toiminnan laajentuessa tarvitaan lisää laaduntekijöitä.

Betroc Oy valmistaa betonielementtejä talonrakennus- ja maanrakennustarpeisiin sekä toimittaa valmisbetonia. Yritys on mukana rakentamassa kestävää, viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä perusteellisesti betonista. Toiminta perustuu pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Betroc Oy:n perusarvoja ovat toiminnan korkea laatu, palvelu ja toimitusvarmuus sekä vastuullisuus henkilöstöstämme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme.

Haemme asiakkaallemme Betroc Oy:lle Sodankylään

KULJETTAJAA / VARASTOMIESTÄ

Työtehtäviin kuuluvat betonielementtien varastointi ja kuormien lastaus sekä elementtien ja valmisbetonin kuljetus kohteisiin. Sinulla tulee olla vähintään C-kortti ja ammattipätevyys sekä ammattimainen asenne työtä kohtaan. Ajoneuvoyhdistelmäkortti katsotaan eduksi.

Työssä menestymisen ehtona on positiivinen asenne työhön, riittävä fyysinen kunto, kyky tehdä tiimityötä ja oppia uutta. Sinun tulee huolehtia varastosta sekä myös kalustosta, kuin se olisi sinun omaa omaasi. Tunnollisuus ja vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssäsi. Jotta työhön perehdyttäminen ja työturvallisuus voidaan tehdä asianmukaisesti, tulisi sinun hallita suomen kieli. Tehtävään perehdytetään hyvin. Työturvallisuuskortti tulisi myös olla, mutta kurssitamme tarvittaessa myös muita pätevyyksiä.

Tarjoamme tilaisuuden kehittyä kuljetusalan osaajana innostavassa työyhteisössä. Työtä on hyvälle tekijälle tarjolla pidempäänkin ja sinulla on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyritykseemme.

Jätä hakemus pian, haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja arkisin Anna Paloniemi, 040 513 4518 tai anna.paloniemi@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon