(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja vaaralliset aineet
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oy Forcit Ab:n Urjalan toimipisteeseen kuorma-autonkuljettajaa aluksi Syyskuun loppuun asti kestävään työsuhteeseen. Työn mahdollinen jatkuminen pidempäänkin tarkentuu kesän jälkeen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan valittavan henkilön ja Adeccon välille.
 
Toivomme sinulta kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia, vähintään C-luokan ajokorttia, suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, nuhteetonta taustaa, positiivista ja työturvallisuuden huomioivaa asennetta sekä yli 18 vuoden ikää. ADR-ajolupa (kappale- ja säiliö) katsotaan eduksi.
 
Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, tukitoimintoja varastolla sekä toimitusten suorittamista asiakkaille tilausten mukaisesti. Työajat ovat välillä epäsäännöllisiä ja työpäivien pituudet vaihtelevat, joten persoonana sinun tulee olla joustava ja kärsivällinen.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, työehtosopimuksen mukaisen palkan, käyttöösi nykyaikaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys sekä huumetesti. Hae tehtävää 6.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Consultant - Hr and Sales Arttu Niemelä, 050 444 4477 tai arttu.niemela@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kuljettaja - vaaralliset aineet


Sijainti:  MENONEN


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Arttu Niemelä


Toimipaikka:  Hämeenlinna