(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja, Suomenojan työ- ja oppimiskeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Kuljettaja, Suomenojan työ- ja oppimiskeskus

Työavain 1-12-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.02.2019 (päättyy 31.01.2020)
Hakuaika päättyy 15.02.2019 kello 15:45
Suomenojan työ- ja oppimiskeskus , Niittyrinne 5 02270 Espoo
Konsernihallinto, Elinkeino ja kaupunkikehitys/Työllisyyspalvelut
Muu

Tehtävän kuvaus: Haemme työ- ja oppimisympäristöön ammattitaitoista kuljettajaa. Työ- ja oppimisympäristöt tarjoavat kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilun mahdollisuuksia pitkäaikaistyöttömille sekä osatyökykyisille Espoolaisille. Kuljettajan tehtävä sijoittuu kuljetuspajalle. Kuljettajan mukana avustavana henkilönä voi olla kuntouttavan työtoiminnan asiakas tai työkokeilija. Kuljettajan tehtäviin kuuluu mm. vastata työ- ja oppimisympäristöjen erilaisista kuljetuksista esim. sopimustoimituksista suomenkielisiin päiväkoteihin tai omista sisäisistä kuljetuksista.Tehtävässä edellytetään Ajokortti ja palkkatukioikeus.

Arvostamme kokemusta kuljetuspalvelualalta, kykyä työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1772 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min viikossa


Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus. Konserniesikunnan yksikköjä ovat hallinto- ja lakiasiat, henkilöstö, kaupunkikehitys, palvelukehitys, rahoitus ja talous, strategia ja viestintä. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Tanja Hakkarainen
046 877 1371

Orm Valentina
046 877 3046