(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja oppisopimuskoulutukseen Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Oletko kiinnostunut kuljetushommista ja kalusteiden asennuksesta dynaamisessa ja modernissa työympäristössä, sekä suorittamaan logistiikan perustutkinnon? Etsimme nyt Martelalle oppisopimuskoulutukseen oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä B-kortin omaavaa tekijää kouluttautumaan C-ajokortilliseksi kalusteasentajaksi.

Oppisopimuskoulutuksen myötä valmistut logistiikka-alan ammattilaiseksi suorittamalla logistiikan ammattitutkinnon, sekä saat C-ajokortin ja ammattipätevyyden. Työn myötä sitoudut arviolta 1,5 vuoden mittaiseen työsuhteeseen, josta 30 päivää on palkallista lähiopetusta ja muutoin töitä on arviolta vähintään 25 tuntia viikossa. Työt painottuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan pääkaupunkiseudulle. Käytössäsi on Martelan käytettävyyskalenteri, johon voit merkitä, minä päivinä pystyt tekemään töitä.
Odotamme sinulta
Omaathan B tai C-ajokortin ja oppimishaluisen asenteen. Suomen kielen osaaminen on edellytys koulutukseen valinnalle.
Muut tiedot
Oppisopimuskoulutuksessa opiskelet itsellesi kuljettajan ja kalusteasentajan ammatin kätevästi konkreettisen työn tekemisen ohella Martelan kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen hakemus sivuillamme osoitteessa www.vmp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.
Kesto
1,5 v
Lisätietoja
Jenna Harkonsalo-Streng, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.02.2020 mennessä.