(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja-leipomotyöntekijä
Pirjon Pakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Uunituoretta, käsin leivottua ja perinteistä leipää ilman lisäaineita!

Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa vuoden 1985 Honkajoelle, jonne perustimme ensimmäisen lähileipomomme. Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää. Leipämme suosion kasvaessa päätimme määrätietoisesti laajentaa toimintaamme ympäri Suomen. Halusimme tarjota muillekin mahdollisuuden maistaa aidosti kotimaista leipäämme, jonka maku syntyy 100% oman maan viljasta ja suomalaisella käsityöllä.

Pirjon Pakarin laajentaessa toimintaansa Raisioon etsimme leipomotyöntekijöitä leipomotuotteiden pakkaus- ja kuljetustehtäviin. Työt alkavat marraskuun alkupuolella. Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, ja sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa tehtävässä pitempäänkin. Työpäiväsi alkaa aamuisin neljän tai kuuden aikoihin, ja työ on kokoaikainen.

Tuotteiden kuljetus ja jakelu sekä pakkaus Turun talousalueella muodostavat rungon työpäivääsi, ja lisäksi työhösi voi sisältyä linjastotyöskentelyä eli leipomotuotteiden valmistusvaiheisiin osallistumista. Onkin suureksi eduksi, jos sinulla on kuljettajan ammattipätevyys ja entuudestaan kokemusta elintarvikealalta.

Työssä tarvitaan sekä b-ajokorttia että hygieniapassia ja myös hyvää kuntoa, sillä leipomossa työskentely on fyysistä.

Pirjon Pakarilla pääset mukaan ammattitaitoiseen, mukavaan työporukkaan, ja työnkuvasi on monipuolinen. Palkkauksessa ja työajassa noudatetaan leipomoalan työehtosopimusta. Työpaikka sijaitsee Raisiossa, ja suositeltavaa on, että sinulla on auto käytössäsi.

Kiinnostuitko leipurin tehtävästä? Lähetä hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 25.10.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.