Kuljettaja keikkatyöhön
Eden Springs FInland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Hei, kuljetusalan ammattilainen! Kaipaatko opintojesi tai työsi oheen lisätunteja?

Etsimme asiakasyrityksellemme Eden Springs Finland Oy keikkaluontoiseen työhön ammattitaitoista kuljettajaa Tampereen tiimiin. Eden Springs Finland Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen innovatiivisia vesi- ja kahviratkaisuja korkealaatuisten tuotteidensa ja palvelujensa avulla ja on Euroopan johtava työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti tuotteiden kuljetukset ja toimitukset asiakkaille Pirkanmaan talousalueella, ennen kaikkea Tampereella. Taustastasi riippuen myös laiteasennukset ja -huollot voivat olla osa työpäivääsi. Työ on fyysisesti raskasta, sillä työhön sisältyy noin 20 kg painavien tuotteiden kantamista ja kuljettamista.

Voit olla vielä urasi alussa tai lisätyötä kaipaava konkari, kunhan sinulla on sekä C-ajokortti että ammattiajopätevyys. Sinulla on myös hyvä aluetuntemus Pirkanmaan suunnalta sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä kuljettajana työnkuvaasi sisältyy asiakastyöskentelyä.

Saat työsuhteen alussa hyvän perehdytyksen sekä jakelutyöhön että tuotteisiin. Työaika painottuu arkeen ja päiväsaikaan. Kuljettajaa kaivataan kipeästi jo lokakuun alusta lähtien, ja työtä on aluksi tarjolla kolme viikkoa. Tämän jälkeen työ on keikkapainotteista. Palkkauksessa noudatetaan kotitalouskone- ja kodintekniikkahuollon sekä palveluautomaattialan työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen jo tänään! Hakuaika päättyy 26.9., mutta haastatteluja käydään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499849
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere