(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja henkilöliikenteeseen
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KULJETTAJAA HENKILÖLIIKENTEESEEN 

Asiakasyrityksemme etsii kuljettajia henkilöautoliikenteeseen sekä osa-aikaisiin että päätoimisiin kuljettajan tehtäviin. Työ voi sisältää tilauspalveluajoja, erilaisia VIP-kuljetuksia, ryhmäkuljetuksia, koulukuljetuksia, muita yhteiskunnallisia kuljetuksia sekä taksikuljetuksia. 

Työllistymisen edellytyksenä on taksinkuljettajan ammattipätevyys. Ammattipätevyyden saa suorittamalla Traficomin järjestämän taksinkuljettajan kokeen jossain Ajovarma Oy:n toimistossa. Tällä hetkellä ei ole koulutusvaadetta eikä paikallistuntemuskoetta eli pelkkä Traficomin kokeen läpäiseminen riittää. Kevään aikana tulevaan uuteen lakiin koulutusvaade ja paikallistuntemuskoe saattavat tulla eli siksi ammattipätevyys kannattaa hankkia mahdollisimman pian. Asiakasyrityksellämme on koetta varten itseopiskelumateriaali, jonka saa veloituksetta käyttöön. 

Olethan asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja sinulla on nuhteeton tausta. Lisäksi B-ajokortin on oltava ollut voimassa vähintään yhden vuoden ajan.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä: elina.lahteenmaki@rekrydiili.fi