(Poistunut julkaisusta)

Kuljettaja/ Auraaja Lahteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Toimenkuva
Etsimme Lahteen kiinteistönhoito ja rakennuspuolen asiakasyritykseemme B-kortillista kuljettajaa talvisesonkiin. Töitä olisi tarjolla joulu-maaliskuulle. Työnkuvaan kuuluu muun muassa auraus, hiekoitus polanteen poisto jne. Työmaat sijaitsevat Lahdessa ja lähikunnissa, ja työmaalle pääsee tarvittaessa yrityksen autoilla. Työaika pääsääntöisesti päivätyötä, poikkeustapauksia lukuunottamatta. Mikäli sinulta löytyy kaivinkoneen ajotaito, E- tai C-kortti niin työt alkaisivat jo syksyllä erilaisilla kuljetustöillä. Hyvälle työntekijälle töitä on tiedossa pidemmäksi aikaa!
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista töistä, luotettavuus, reipas asenne, sekä halu oppia tarvittaessa myös uusia työtehtäviä. C-kortti, sekä työkoneiden käyttötaito katsotaan myös eduksi.
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa sopimuksen mukaan pian.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
4-6kk
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.