(Poistunut julkaisusta)

Kuljetinhuoltoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme tamperelaiselle teollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme kuljetinhuoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Asiakkaamme on suuri, kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Suomessa.

Työ on mekaanista kunnossapitoa ja asennusta käsittäen pääasiassa erilaisten kuljettimien kulutusosien huoltoa ja uusien asentamista. Työpiste sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työhön sisältyy myös reissaamista ja asennustöitä asiakkaiden tuotantotiloissa. Itse huoltotyö on helposti opeteltavissa, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, teknistä ymmärrystä ja tekemisen meininkiä. Voit olla oikea henkilö tehtävään, mikäli olet joustava, oma-aloitteinen ja luotettava. Lisäksi sopeudut nopeasti muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin. Tehtävään annetaan erittäin kattava perehdytys.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja mekaanisesta asennuksesta. Mahdollisuutta lähteä reissuun asennuskomennuksille ja joustoa työajoissa. Työ on myös melko fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys tehtävään valittavalle henkilölle.

Työssä on hyvin kilpailukykyinen kokonaispalkkaus. Työsuhde on aluksi noin puolen vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde, mutta tavoitteena on työllistää hyvä tekijä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden jälkeen.

Tarjoamme rekrytoitavalle henkilölle erittäin mielenkiintoisen työpaikan hyvässä porukassa. Työ tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.

Työ alkaa HETI sopivan henkilö löydyttyä, joten hae mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen, 040 5653550, jani.karjalainen@barona.fi