Kuljetinhuoltoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme Tamperelaiselle teollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme kuljetinhuoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Asiakkaamme on suuri, kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Suomessa.

Etsimämme työntekijä hallitsee mekaanisen asennuksen ja on toiminut teollisuusympäristössä kunnossapidon ja asennuksen parissa aiemminkin. Työ on mekaanista kunnossapitoa käsittäen pääasiassa erilaisten kuljettimien kulutusosien vaihtoa ja asennusta.

Työ on melko fyysistä, joten hyvä kunto on ehdoton edellytys tehtävään valittavalle henkilölle.

Tehtävään sisältyy jonkun verran myös reissutyötä, joten odotamme rekryoitavalta henkilöltä mahdollisuutta joustaa erityisestä sesonkiaikaan.

Työssä on hyvin kilpailukykyinen kokonaispalkkaus. Työsuhde on aluksi noin puolen vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde, mutta tavoitteena on työllistää hyvä tekijä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden jälkeen.

Tarjoamme rekrytoitavalle henkilölle erittäin mielenkiintoisen työpaikan hyvässä porukassa. Työ tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.

Työ alkaa HETI sopivan henkilö löydyttyä, joten hae mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen, jani.karjalainen@barona.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1155588
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere