(Poistunut julkaisusta)

Kuljetinhihnahuoltaja Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Toimenkuva
Etsimme kuljetinhihnahuoltoja tarjoavalle asiakasyrityksellemme Ouluun tekevää ja ahkeraa huoltoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksylle 2018. Huoltoasentajana vastaat kuljetinhihnojen huollosta ja kunnossapidosta pääasiassa Oulun alueella. Tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta ajoittain myös Pohjois-Suomen alueella.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta hitsaustaito sekä sähkötekninen tuntemus katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työt tehdään aina työparin kanssa, joten toivomme hakijoilta myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia tiimissä. Tehtävässä vaaditaan voimassaoleva työturvakortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin sekä tarvittaessa sähkötekniikkaan.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, hae tätä paikkaa 15.8.2018 mennessä. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
syksy 2018
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.08.2018 mennessä.