Kukkamyyjä tai floristi, Päivärannan Ruusu
Henkilöstöpalvelu Linnanväki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme kukkamyyjää tai koulutettua floristia vakituiseen työsuhteeseen Päivärannan Ruusu ja Hautauspalvelu Saari Oy:lle.

Päivärannan Ruusu on perinteinen täyden palvelun kukkakauppa, jossa valmistetaan monipuolisia kukkasidontatöitä ammattitaitoisesti ja toimitetaan kukkia kotiinkuljetuksena Savonlinnaan sekä muualle maailmaan. Kukkatoimitukset tehdään ammattitaidolla aina tuoreista kukista. Lue lisää: www.paivarannanruusu.fi.

Nautitko käsillä tekemisestä ja miellyttävistä asiakaskohtaamisista? Päivärannan Ruusu tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn kukkasidonnan parissa, jossa pääset toteuttamaan itseäsi ja ilahduttamaan asiakkaita upeilla kukkaluomuksilla.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa leikkokukkien myynti- sekä erilaiset sidontatyöt. Sinulla on myös mahdollisuus kykyjesi mukaan osallistua myymälän muihinkin tehtäviin, myyntitilausten tekemisestä www-sivujen päivitykseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, jotka säilyvät kiireen keskelläkin. Säilytät reippaan, mutta laadukkaan työskentelyotteen myymälän vaihtelevissa tilanteissa. 

Eduksi katsotaan floristin tai puutarhurin koulutus sekä alan työkokemus, mutta riittää jos olet kukkasidonnasta kiinnostunut ja sinulla on esteettistä silmää sekä halu oppia alan ammattilaiseksi. Myös oppisopimus voi tulla kyseeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään maalis-huhtikuussa. Työvuorot sijoittuvat joustavasti sekä arkeen että viikonloppuihin myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Työvuorot ovat tyypillisesti ma-la, klo 09:00-18:00, sekä su klo 10:00-15:00 välillä.

Palkkaus Kaupan TES:n mukaan.

Mikäli olet sidontataitoinen floristi tai kukkakaupassa työskentelystä kiinnostunut, iloinen asiakaspalvelija, jätä hakemus Linnanväen sähköisellä hakulomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseistä rekrytointia hoitaa Henkilöstöpalvelu Linnanväki; tiedustelut ja haku Linnanväen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Hytönen, 040 622 7079 / minna.hytonen@linnanvaki.fi

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti. Etsimme jatkuvasti eri alojen osaajia kasvavaan joukkoomme. Tule Sinäkin osaksi Linnanväkeä! www.linnanvaki.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338033
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savonlinna