Kukkakeräilijöitä sesonkityöhön
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko aina miettinyt, millaista on työskennellä varastolla? Vai onko sinulla jo kertynyt aikaisempaa logistiikka-alan kokemusta, mutta haluaisit nähdä erilaisen varastoympäristön? Nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus, sillä etsimme sesonkityöntekijöitä Vantaan viihtyisälle kukkavarastolle!

Etsimme asiakkaamme kukkavarastolle reippaita sesonkityöntekijöitä, jotka pääsevät työskentelemään mielenkiintoisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä Vantaan Viinikkalassa. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti erilaisten kukkien keräilyä tarralistojen avulla, pakkauslaatikoiden kasaamista, rullakoiden käsittelyä, kelmutusta sekä siirtelyä. Lisäksi varastolla on myös marjakeräilypuoli viileässä ympäristössä, noin +4 asteisessa tilassa.

Töitä tehdään kolmessa eri vuorossa arkisin klo 6-14, 14-22 sekä 22-06. Lauantaisin töitä on klo 13-22 välillä ja sunnuntaisin klo 10-19 välillä. Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen. Kiireisimmät viikot ovat 15-16, 18-19 sekä 21-23, jolloin pitäisi olla valmius työskennellä 2-4 vuoroa viikossa. Kiireisimpien viikkojen ulkopuolella työvuoroja on satunnaisesti arkisin klo 8-16 tai viikonloppuisin, mutta jos haluat työskennellä enemmänkin, voimme mahdollisesti tarjota lisävuoroja muista varastoistamme. Aloitus työssä on maalis-huhtikuun aikana ja tarjoamme sopimuksen toukokuun tai elokuun loppuun saakka. Kesällä pystymme mahdollisesti tarjoamaan enemmänkin työtunteja. Hyvin työssä suoriutuville voimme tarjota jatkosopimuksen syksyn ja loppuvuoden sesonkeja silmällä pitäen.

Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikan tai puutarha-alan kokemuksesta/koulutuksesta riippuen 11,58-13,26 €/h + lisät.

Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Tärkein ominaisuus, jota hakijoissa etsimme on HYVÄ ASENNE! Työssä pärjää joko suomen tai englannin kielen taidolla. Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, sillä järjestämme kahden päivän kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Jos haluat päästä osaksi mahtavaa, mukavaa ja kannustavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti!

PS. Katsothan myös ilmoituksen yläosassa olevan videon kukkakeräilijän työstä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot