Kukkakeräilijöitä pääsiäissesonkiin
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Kiinnostaako sinua työskenteleminen kukkavarastossa Vantaalla? Etsikö itsellesi pääsiäisen alle sesonkiluonteista työtä?

Haemme Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan kukkavarastoon työntekijöitä pääsiäissesonkiin. Työtehtävät pitävät sisällään kukkalähetysten vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista ja lajittelua sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työt alkavat joustavasti maaliskuun aikana muutaman päivän mittaisella perehdytyksellä. Varsinainen sesonki on viikoilla 15-16. Perehdytyksen ja sesongin välillä on mahdollista tehdä erilaisia keikkoja ja työvuoroja. Töitä tehdään sesongin aikana kolmessa eri vuorossa klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Sesongin ulkopuolella töitä tehdään ma-pe klo 8-16, la 13-21 ja su 10-18.

Hakijoilta edellytämme reipasta asennetta, kykyä tehdä liikkuvaa työtä sekä pääsiäissesonkiin kuuluvaa alkavan kevään aurinkoista mieltä! Aiempaa varastokokemusta emme vaadi, eikä trukkeja tarvitse tässä tehtävässä osata käyttää. Sen sijaan arvostamme työntekijävalintoja tehdessämme henkilön joustavuutta, motivaatiota ja mahdollisuutta tehdä pitkääkin päivää erilaisissa työvuoroissa sesonkijakson aikana. Hyvin töissä pärjänneille halukkaille henkilöille voimme tarjota myös kesätöitä Vantaan alueelta.

Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille viipymättä. Voit päästä osaksi positiivista ja aidosti toisiaan kannustavaa työyhteisöä. Paikkoja on vapaana runsaasti, mutta niitä täytetään jatkuvasti hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241935
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa