(Poistunut julkaisusta)

Kukkakeräilijöitä joulusesonkiin
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Oletko aina miettinyt, millaista on työskennellä varastolla? Vai onko sinulla jo kertynyt aikaisempaa logistiikka-alan kokemusta, mutta haluaisit nähdä erilaisen varastoympäristön? Nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus, sillä etsimme jouluapulaisia Vantaan viihtyisälle kukkavarastolle!

Joulu ei ihan vielä kolkuttele ovella, mutta ei siihen enää kauaa ole! Etsimme asiakkaamme kukkavarastolle reippaita jouluapulaisia työskentelemään mielenkiintoisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä Vantaan Viinikkalassa. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti erilaisten kukkien keräilyä tarralistojen avulla, pakkauslaatikoiden kasaamista, rullakoiden käsittelyä, kelmutusta sekä siirtelyä. Lisäksi varastolla tehdään muita yleisiä varastotehtäviä tarpeen mukaan.

Töitä tehdään kolmessa eri vuorossa arkisin klo 6-14, 14-22 sekä 22-06. Lauantaisin töitä on klo 13-21 välillä ja sunnuntaisin klo 10-18 välillä. Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen. Sesongin kiireisin ajankohta ovat viikot 50, 51 ja 52, jolloin pitäisi olla valmius työskennellä viitenä päivänä viikossa. Kiireisimpien viikkojen ulkopuolella työvuoroja on satunnaisesti. Aloitukset työssä ovat marras-joulukuun vaihteessa ja tarjoamme sopimuksen 31.1.2021 saakka. Hyvin työssä viihtyvälle ja menestyvälle voimme mahdollisesti tarjota jatkosopimuksen kevään sesonkeja silmällä pitäen.

Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Työssä pärjää joko suomen tai englannin kielen taidolla. Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Jos haluat päästä osaksi mahtavaa, mukavaa ja kannustavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti!