(Poistunut julkaisusta)

Kukkakeräilijöitä joulusesonkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Kiinnostaako työskenteleminen kukkavarastossa Vantaalla? Etsikö itsellesi loppuvuodeksi sesonkiluonteista työtä?

Haemme Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan kukkavarastoon työntekijöitä joulusesonkiin. Työtehtävät pitävät sisällään kukkalähetysten vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista ja lajittelua sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työt alkavat marras- joulukuun aikana kahden päivän mittaisella perehdytysjaksolla. Varsinainen joulusesonki alkaa viimeistään joulukuun puolessa välissä ja kestää jouluun asti. Perehdytyksen ja sesongin välillä on mahdollista tehdä erilaisia keikkoja ja satunnaisia työvuoroja. Kiireisimmät viikot ovat 50-51, joten silloin toivomme työntekijöiltämme joustavaa asennetta työvuorojen suhteen. Töitä tehdään sesongin aikana kolmessa eri vuorossa klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Sesongin ulkopuolella töitä tehdään päivävuorossa klo 8-16. Palkkaus on Kaupan alan TES:n mukainen, kokemusvuosista riippuen 11,40-13,05€/h.

Hakijoilta edellytämme reipasta asennetta, kykyä tehdä liikkuvaa työtä sekä tietenkin iloista joulumieltä. Aiempaa varastokokemusta emme vaadi, eikä trukkeja tarvitse tässä tehtävässä osata käyttää. Sen sijaan arvostamme työntekijävalintoja tehdessämme työnhakijan joustavuutta, motivaatiota ja mahdollisuutta tehdä pitkääkin päivää erilaisissa työvuoroissa sesonkijakson aikana.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi meille viipymättä. Voit päästä osaksi positiivisuutta ja jouluhenkeä huokuvaa työyhteisöä! Paikkoja on vapaana runsaasti, mutta niitä täytetään jatkuvasti hakuajan aikana.