(Poistunut julkaisusta)

Kukkakeräilijä pääsiäissesonkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Kiinnostaako työskenteleminen kukkavarastossa Vantaalla? Etsikö itsellesi pääsiäisen alle sesonkiluonteista työtä?

Haemme Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan kukkavarastoon työntekijöitä pääsiäissesonkiin. Työtehtävät pitävät sisällään kukkalähetysten vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista ja lajittelua sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Työt alkavat joustavasti helmi- ja maaliskuun aikana muutaman päivän mittaisella perehdytyksellä. Varsinainen sesonki alkaa viimeistään 19.3 ja kestää pääsiäiseen saakka. Perehdytyksen ja sesongin välillä on mahdollista tehdä erilaisia keikkoja ja työvuoroja, mikäli tämä on työntekijän toivomuksena. Töitä tehdään sesongin aikana kolmessa eri vuorossa klo 6-14, 14-22 ja 22-06. Sesongin ulkopuolella töitä tehdään päivävuorossa klo 8-16.

Hakijoilta edellytämme reipasta asennetta, kykyä tehdä liikkuvaa työtä sekä pääsiäissesonkiin kuuluvaa alkavan kevään aurinkoista mieltä. Aiempaa varastokokemusta emme vaadi eikä trukkeja tarvitse tässä tehtävässä osata käyttää. Sen sijaan arvostamme työntekijävalintoja tehdessä henkilön joustavuutta, motivaatiota ja mahdollisuutta tehdä pitkääkin päivää erilaisissa työvuoroissa sesonkijakson aikana. Hyvin töissä pärjänneille halukkaille henkilöille voimme tarjota myös kesätöitä Vantaan alueelta.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille viipymättä. Voit päästä osaksi positiivista ja aidosti toisiaan kannustavaa työyhteisöä. Paikkoja on vapaana runsaasti, mutta niitä täytetään jatkuvasti hakuajan aikana.