(Poistunut julkaisusta)

Kukkakaupan myyjä Liminkaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Asiakkaamme on palveleva kukkakauppa, josta saat kauniit ja näyttävät kukat arkeen, juhlaan ja muistamiseen.

Haemme nyt heidän Limingan toimipisteeseen

KUKKAKAUPAN MYYJÄÄ

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin helmikuussa 2020. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on arkisin 9-17 sekä kolmena lauantaina kuukaudessa 9-15. Tehtävä on vakituinen (6 kk Adeccon vuokratyöntekijänä, jonka jälkeen työllistyt asiakkaan kirjoille).

Työtehtäviin kuuluvat kaikki kukkakaupan tehtävät, kuten kukkien sidonta, asiakaspalvelu ja myymälän yleisilmeestä huolehtiminen.

Haemme tähän tehtävään henkilöä, joka olisi valmis sitoutumaan kukkakaupan tehtäviin pidemmäksi aikaa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kunhan omaat loistavan asiakaspalveluasenteen ja halun oppia uutta. Työ on kausittain hyvin hektistä, joten toivottavasti se ei sinua haittaa. Olethan myös luotettava työntekijä, joka haluaa ottaa vastuuta ja työskennellä itsenäisesti. Sorminäppäryydestä sekä ns. visuaalisesta silmästä on työssä hyötyä.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen vakituisen työsuhteen, kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kauniin työympäristön.

Mikäli koet, että tämä voisi olla tehtävä juuri sinulle, jätä hakemuksesi Adeccon verkkosivujen kautta viimeistään 17.02.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä 040 844 7175.