(Poistunut julkaisusta)

Kuivausasentaja-vauriotarkastaja
Korpikorpi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Korpikorpi Oy on VAR:n (Vahinkoalan auktorisointiryhmä) auktorisoima kuivausliike. Olemme tuoneet vesivahinkosaneerauksiin uutta palveluasennetta ja nopeutta. Hoidamme vesivahingot vauriotarkastuksesta purkuun, kuivaukseen ja jälleenrakentamiseen. Vauriotarkastajamme ovat kouluttautuneet pätevöityneiksi kosteuden mittaajiksi (PKM) sekä VTT:n henkilösertifioiduiksi kosteuden mittaajiksi.

Asiakkaamme Korpikorpi Oy etsii Kymenlaakson tiimiinsä Kouvolaan

KUIVAUSASENTAJA-VAURIOTARKASTAJAA.

Vastaat työssäsi rakenteiden kosteusmittauksista ja – raportointitöistä, sekä kuivausprojektien läpiviennistä purkuvaiheesta asennuksiin Kymenlaakson alueella. Työsi keskiössä on kuivaustöiden toteuttamisen lisäksi vahva ja hyvä asiakaspalvelu sekä yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa. Kohtaat työssäsi asiakkaita haasteellisissa tilanteissa ja ratkot ongelmia yhteistyössä heidän kanssaan.

Hakijoilta edellytämme rakennusalan koulutusta ja/tai kokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista alalta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, muttei välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Tärkeintä on kuitenkin kokonaisvaltainen ymmärrys ja kokemus rakennusalasta. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää organisointikykyä, vastuullista otetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarvitset työssäsi päivittäin myös hyviä IT-taitoja. Ethän pelkää pukea työhaalareita päällesi, sillä tässä työssä tulet tarvitsemaan myös niitä!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää myös omaa osaamistasi. Osaamisesi tueksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä vankan tuen alan ammattilaiselta. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista kasvaa myös toimipisteen vastuutehtäviin. Tämä voi olla oiva mahdollisuus sinulle, joka haluat toimia kuivausalalla yrittäjämäisesti mutta ilman yrittäjän riskiä!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Rekrytointia hoitaa Go On/Dinamet Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Laura Oinasmaa, 0401998166, laura.oinasmaa@go-on.fi.