(Poistunut julkaisusta)

Kuivaamon ohjausvastaava
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

KUIVAAMON OHJAUSVASTAAVA (ESIMIES)

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle vakituiseen työsuhteeseen kuivaamon ohjausvastaavaa (esimiestä). Ohjausvastaavana johdat kuivauskoneen tuotantoa niin, että asetetut turvallisuus-, tuotanto-, kustannus-, laatu- ja ympäristötavoitteet saavutetaan. Raportoit tehtävässä tehtaan ohjausvastaavalle.

Toimen päätehtävät
• suunnittelet ja ohjaat kuivaamon päivittäistä tuotantoa tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden mukaan
• toimit vuorokäynnissäpitäjien esimiehenä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä
• toimit aktiivisessa yhteistyössä osaston käytettävyysvastaavan ja työntekijöiden kanssa


Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin biotuotetehtaan organisaatiossa, jossa sinulla on monipuolinen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi.

Edellytykset


Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovitut asiat oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen, puh. 050 598 7370 ja Tehtaan ohjausvastaava Sami Ristiluoma, puh. 050 389 3460.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 12.12.2018 mennessä.