(Poistunut julkaisusta)

Kuitulinjan prosessi-insinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

KUITULINJAN PROSESSI-INSINÖÖRIÄ


Mitä pääset tekemään?

Prosessi-insinöörinä osallistut kuitulinjan tuotannon teknisen suorituskyvyn kehittämiseen niin, että asetetut turvallisuus-, laatu-, tuotanto-, käytettävyys-, kustannus- ja ympäristötavoitteet saavutetaan yhteistyössä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa.
Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi ja toimit myös projekteissa tuotannon edustajana ja teet esiselvityksiä kehityshankkeille.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen ja huolehdit kuitulinjan prosessinkehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta yhteistyössä osastoinsinöörien, kunnossapito- ja kehitysorganisaation sekä laitetoimittajien kanssa.

Voit toimia sisäisenä kouluttajana oman osaamisen puitteissa ja pidemmällä tähtäimellä esimiestehtävissä kuitulinjan alueella.

Millaista osaamista etsimme?


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, aikaisempi kokemus vastaavista prosessiteollisuuden asiantuntija- tai esimiestehtävistä on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja, tavoitehakuisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa halua ja innostusta kehittää omaa ja organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi kehityspäällikkö Pekka Postille (p. 050 5989012)

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 31.10.2019 saakka.

Onnea hakuun!