Kuitulinjan kehitysvastaava (Kehitysinsinööri)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme nyt Metsä Fibreen

KUITULINJAN KEHITYSVASTAAVAA (KEHITYSINSINÖÖRI)

Äänekosken biotuotetehtaalle.

Ota haltuun uusi, innostava työ
Kehitysvastaavana vastaat kuitulinjan kustannustehokkuudesta ja tuotteen laadun kehittämisestä laatu- ja kustannustavoitteiden mukaisesti yhteistyössä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa. Teet myös tiivistä yhteistyötä laitetoimittajien sekä myynti- ja asiakkuusorganisaation kanssa. Huolehdit kuitulinjan prosessikehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi. Kehitysvastaavan tehtäväkuvaan kuuluu osana biotuotetehtaan käyttölaboratorion kehittäminen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta prosessilinjan asiantuntijatehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja, tavoitehakuisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Esimiestyössäsi korostuvat tavoitteellinen, vaativa, oikeudenmukainen ja innostava johtamisote yhdistettynä oman ja tiimi jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita! 

Tehtaan kehitysvastaava Janne Rantanen (p. 050 387 5690) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa! 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.5.2019 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268313
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Metsä Fibre, Äänekoski